Viivi Bäck

keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Äänestys, 3. Bootcamp, ja paljon muuta!



Viikkoon on mahtunut taas huikeasti kaikkea! Seiskan kuvauksista tuli ensimmäiset setit ulos, niin nettiin kuin lehteenkin. Netissä äänestys käynnissä, muista käydä äänestämässä suosikkiasi, samalla osallistut seiskan palkintojen arvontaan! 



Kuluneen viikon Seiskassa oli myös juttu meistä + vastauksemme meille esitettyyn kysymykseen: Parasta kropassasi?



Viikko sitten kävin Sanian kanssa ostamassa ihka ensimmäiset Freddyni, Showroomin naisten shampanjakerhon markkinoilta! Tosin en ole niitä vieläkään ehtinyt kokeilla 😄 




Perjantaina meillä alkoi kolmas bootcamp, joka sisälsi inbody-mittauksen ja spartangear kahvakuulatreenin ensimmäisenä- ja crossing-, kuminauharääkin sekä luennon toisena päivänä.



Bootcampin jälkeen oli muutama tunti aikaa käydä kotona suihkussa ym, kunnes piti olla jälleen asemissa. Meikki alkoi klo 18 yökerho The Tigerissa. 



Puolen yön jälkeen alkoi meidän huikea joulushow!


Joulushow sisälsi 3 kierrosta, joista ensimmäinen sisääntulo jo tutuiksi tulleissa Saija K Styling mekoissamme!




Toinen sisääntulo oli joulushown kohokohta, TONTTUASUISSA, jos niitä siksi voi kutsua 😄 



Kolmas kierros oli Meslewin prinsessamekoissa, joissa päätimme showmme finaaliriviin.





Sunnuntaina palasin heti salille, jossa alan pikkuhiljaa jopa viihtyä 😊 Alkaa päästä salikammoinenkin treenin makuun, kun on PT, joka zemppaa kohti parempia tuloksia!

Alkuviikosta ilmestyi kolmas jaksomme, jossa myös ensimmäinen haastatteluin (hikisenä ensimmäisen bootcampin jälkeen), kuten myös ensimmäiset pätkät GoPro cameralta. 



Kamalaa katsella vanhoja pätkiä, joissa oli suhteellisen turvoksissa ruokavaliokokeilujen jälkeen. Minulle kun ei sopinut alkuperäinen ruokavalio alkuunkaan mm. PCO:ni takia, niin lihoin huomattavasti seuraavalle inbody-mittaukselle. Mutta suunta ei ole kuin ylöspäin! 😉 

Kokeilin muuten viimeviikolla ensimmäistä kertaa tehdä itse wakamesalaattia! Nam! Ja tässä se tulee...


Tadaa! My very first wakame salad! 💖👌

Tänään vietin päivän kaupungilla shoppaillen, aamuisen foam roller-tunnin jälkeen. Ihanan jouluinen kaupunki!! Joulu, JOULUjoulujoulu! 💝💕

Huomenna nudekuvaukset ihanan Heli Roosmäen kanssa, sitten viikonloppuna lähdenkin Varkauteen joulun viettoon! 😘


IHANAA JOULUN ODOTUSTA!! Olkaahan kilttejä ja nauttikaa jouluruuista! 😍











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti