Viivi Bäck

tiistai 9. joulukuuta 2014

Kuulumiset päivitetty!

Tässä on nyt hurahtanut tovi, koska huomasin kuvien alkaneen jälleen kadota kirjoituksistani... Jos joku tietää, mistä moinen johtuu, olisin iloinen vinkistä! Yksinkertaisesti meni maku kirjoittaa mitään, kun kaikki sitten katoaa.

Ja sit leuka pystyyn!

Viime postauksen jälkeen on ollut taas yhtä jos toista. Hiton mukavat kuvaukset by Seiska, jossa meidät meikkasi ihQ Pinksu ja stylistinä toimi meidän ihana Saija Ketomäki (Saijakstyling).


Meillä oli mageet asusteet, lisäksi otettiin toinen setti toisella stylella, jossa oli yhteiskuvassa mukana myös meidän ihana mamma, Martina 💖


Ainiin! Meistähän tulee jo kolmas jakso ulos tällä viikolla! Antenniverkoissa meistä kertovaa tosi-tv-sarjaa voi seurata kanavalta HDLife, mutta jos kotona on kaapeli-tv, tai jos tilanne on yhtä surkea kuin minulla, etkä omista telkkaria ollenkaan (mun telkku Varkaudessa),niin YouTube mahdollistaa tämänkin riemun halukkaille :) Alla linkit jo ilmestyneisiin jaksoihin:



Toka jakso menee puoliksi silmät kiinni, mikäli olet yhtä herkkä kuin minä 😄

Vuoden 2013 Miss Helsinki, Kelly Kalonji pyysi minua ja kolmea muuta tämän vuoden finalistia mukaan Turun Showroomin Red X Cupiin viime viikon keskiviikkona. Mukana olimme loppujen lopuksi vain minä ja Rosanna, mutta oli meillä ihan kivaa! :) 



Itse lähdin hieman aikaisemmin baarista, olin hotellilla jo kolmelta. Laitoin kellon soimaan 7:10, jotta olin syömässä heti puoli kahdeksan, kun aampala aukesi 😍
Perus Viivi 😉
Kävin vähän pötköttelemässä ja lähdin ysiltä Kellyn kanssa uusinta kierrokselle, kun muista ei ollut aamupalalle.

Paluu Helsinkiin ei ollutkaan ihan niin mukava, kun onnibus päätti lähteä hieman etuajassa! Myönnettäköön, että oltiin paikalla viime minuuteilla, mutta olisimme ehtineet jos bussi olisi lähtenyt vasta pykälässään.. Jouduimme siis ostamaan uudet liput ja odottaa seuraavaa bussia kaksi tuntia - joka lähti sitten vuorostaan 10 min myöhässä ja saapui Helsinkiin reilu puoli tuntia myöhemmin kuin piti.

Noh, vähän jouduttiin laittamaan loppupäivän ohjelmia uusiksi, ja oli toivon mukaan viimeinen onnibus matkani! 
Savon suunnalla kun onnibuskuskit ovat olleet aina niin mukavia! Mehän siis pystytimme taksimme risteykseen, jossa bussi oli jo menossa ennen lähtöaikaa. 300m päässä lähtöpaikasta. Vaikka hän seisoi risteyksessä viitisen minuuttia, ei tämä Turun kuski suostunut ottamaan meitä kyytiin. Minulla on mielipiteeni ko. ukkelista, mutta nimittelyt sikseen...

Onneksi pääsin kaverin kyydillä Varkauteen viikonlopuksi, oli nimittäin onnibuskiintiö täynnä.

Varkaudessa päivät taas hujahti aikataulujen mukaan, enkä ehtinyt tehdä mitään, mitä olin suunnitellut, esim harjoitella talenttia finaalia varten. Tästä pieni morkkis, mutta minkäs teet?
Lauantaina suunnitelmia sotki eräät ylioppilasjuhlat, niin paljon kuin juhlia rakastankin! Ei ollut aikaa vaatekriisille, joten ensimmäinen mekko vain ylle, mikä osui vastaan.



Kuvat on otettu juhlien (ja kostean lumisateen) jälkeen...

Kolmas jaksomme ilmestyy näinä päivinä ja sen löytää todennäköisesti Twitteristäni ja Facebookistani heti julkaisun jälkeen.
Jos kuvat jatkavat katoamistemppuja, lähes samat kuvat löytyvät näet myös seuraamalla instagramtiliäni: viivibck 

Lauantaina meillä on joulushow Tigerissa, see you there!! 😘














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti