Viivi Bäck

keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Elämäni Omena.


Ensimmäinen yö uudessa kodissani, jonka nukuin ihan sikahyvin!
Varsinaisen muuton entisestä asunnostani tein jo sunnuntaina, kun asuntoni oli määrä olla tyhjä. Antti haki muuttokuormani ja vei sen Varkauteen. Jätin itselleni muutamia kasseja ja matkalaukun, joilla pärjään siihen asti, kun menen ensikerran käymään Varkaudessa - joka muuten on jo huomenna.
Punkkasin kaksi yötä tuoreen ex-kämppikseni uudella asunnolla Sörnäisissä. En ole ikinä nähnyt niin pikkuista asuntoa (19 neliötä)! :D
So cute.
 
Syyskuun ensimmäisenä päivänä (eilen), sain vedettyä matkalaukkuni Yrjönkadulle, uuteen kotiini Omenahotelliin. Sijainti on NIIN timantti!
Ensimmäinen touchini oli vähän huono, sillä ovikoodini ei toiminut ulko-oveen. Pääsin kuitenkin sisään, kun joku tuli ulos. Koodi toimi muissa ovissa ja hississä, joten pääsin huoneeseeni. Sydän suli nopeasti, ja ovikoodikin alkoi toimia seuraavalla yrittämällä. 
Olen ollut paljon hotelleissa, eikä tämä ole LAINKAAN huonoimmasta päästä, ei siellä päinkään! Huoneenikin on lähes kaksi kertaa yksiön kokoinen, jossa viimeyöt yövyin, ja kylppäri on tuplat.
Kävin vielä viimeiset kassit ja nyssäkät Sörkästä ja lähdin ostamaan iltapalaa naapurista, Kampin kauppakeskuksen K-marketista.
"Keittiööni" kuuluu vedenkeitin,  pieni jääkaappi ja mikro. Mikroa en yleensä edes käytä, eikä minulla sellaista täällä Helsingissä ole ollutkaan asunnoissani. Eikä myöskään telkkariani, jonka jätin Varkauteen ja katselen sitä vain siellä ollessani! Nyt mulla on täällä telkkarikin! Huippua! Etenkin, kun tässä kuussa alkaa niin hurjasti ohjelmia, joissa on tuttuja mukana. Kiva, kerrankin pääsee seuraamaan ohjelmia :)
 

 
Puoliltapäivin tänään luonani kävi YLE Kioskin toimittjat, jotka ottivat minuun yhteyttä pari viikkoa sitten, bongattuaan Facebookista minun olevan muuttamassa Omenahotelliin. Taisin mainita siitä sivulauseessa, kun kirjoitin vuokra-asuntoilmoituksien joukossa jotain...
Suostuin antamaan haastattelun ja vedettiin se tänään nopeasti ykkösellä purkkiin.
 
 
Olen aina halunnut asua Helsingin ytimessä, keskellä kaikkea. Now I'm living my dream <3




Tällä hetkellä sopimukseni on vain syyskuun ajaksi, sillä aion asua lokakuun Varkaudessa. Otan kahdeksannen laserini lokakuun alussa ja parantelen kasvojani siellä.
Marraskuussa tahtoisin kuitenkin jo takaisin arjen pariin ja keikoille!
Työstä puheenollen, vuoden alussa saatan aloittaa uusia kuvioita, joita odotan innolla! Niistä lisää myöhemmin...
 
Nyt taidan lähteä KÄVELEMÄÄN koululle! Mahtavaa, kun ei ole bussejen varassa! Tää syksy on jotain niin ihanaa, kun meillä on pelkkiä kylpylähoitoja. Eilen sain jälleen über rentouttavan kuumakivihieronnan, tänään siirrymme bambuhierontaan. Ihan Super ihanaa koulunkäyntiä, eikö? ;)
Rentouttavat kylpylähoidot pitäisi btw olla jokaisella osa kuukausittaista kehon- ja mielenhuoltoa. Tai ainakin pari kertaa vuodessa! Itseään pitää hemmotella!
 
Nyt karkaa taas aihe niin pahasti, että taidan jättää tämän tähän.

PS. Tämä on nyt todella juostenkusten kirjoitettu, mutta muokkailen vaikka sitten myöhemmin, kun ehdin oikolukemaan tämän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti