Viivi Bäck

lauantai 10. lokakuuta 2015

Ruska-aika

Pitkästä aikaa Bloggerissa. Ollut vähän sitä, tätä ja tuota, joten rustailut jääneet vähän paitsioon.. Kuulumisista pysyy parhaiten ajantasalla Facebookistani ja instagramissa: viivibck. Loinpa tuossa myös snapchat-tilin ystävän suostuttelemana.
.....itseasiassa nyt huomasin, että siinä on kirjoitusvirhe!! Tarkistin, mikä nimimerkkini olikaan, ja tajusin, että siellä on k keskellä nimimerkkiä!! Asia on nyt korjattu ja uusi nimimerkkini on sama kuin instagramissa.

Viime kuussa kävin käyttämässä Miss Helsinki lahjakorttini Levin Hullu Porossa.
Keli oli sateinen, mutta pieni irtiotto arjesta teki kyllä terää! Hullun poron kuntosali on todella monipuolinen ja hyvä, joten siellä tuli pari kertaa käytyä. Lenkkeily oli todella kosteaa, mutta pari maisemakävelyä oli käytävä, tottakai! Ei me olla sokerista ;)












Tonttulassa iski kauhea ikävä Miss Heksknki-aikoja. Kaikki paikat toi muistoja mieleen.






Lahjakortti sisälsi hotellimajoituksen lisäksi aamupalat ja päivälliset. Ensimmäisen päivän päivällinen syötiin Taivaan buffetissa, toisena päivänä kolmen ruokalajin menu Ämmilässä.







Kiirettä on pitänyt, eikä siinä mitään. Nautin elämästäni, mutta harmittaa, etten ole käynyt tankotunneilla sitten elokuun... Koulu loppui ja mitäs muuta...?
AINIIN!!
Sain ensimmäisen kummityttöni, ristiäisissä pikku prinsessa sai nimekseen Saaga Usva Aurelia <3
Ostin hänelle ristiäislahjaksi sormuksen.










Nyt minullakin on oma prinsessa!



XOXO



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti