Viivi Bäck

maanantai 21. joulukuuta 2015

Edustuskuntoon

Vuosi alkaa vedellä viimeisiä päiviään ja projektini lähestyy. Uhosin jokin aika sitten laittavani itseni takaisin ruotuun ja tekeväni ryhtiliikkeen itsestähuolehtimisen kannalta.
Halusin valmistautua siihen henkisesti ensin ja aloittaa sen reippaana heti vuoden alusta, aivan kuten dieetit ja muutkin elämänmuutokset on jotenkin helpompi aloittaa maanantaista, on tämä voimauttavampi aloittaa tammikuusta!
Ikäänkuin puhtaalta pöydältä!
Myös tankoilusta minulla on tullut lähes puolenvuoden tauko, joten haluan itseni kuntoon asap, jotta pääsen takaisin tangolle. Päätin nimittäin elokuun alussa, etten palaa tangolle, ennenkuin olen taas paremmassa kunnossa, koska minua alkoi vaan joka tunnilla pännimään kiireisen kesän pilaama kroppa, josta en pitänyt tarpeeksi hyvää huolta. Vielä enemmän otti nuppiin se, ettei mikään oikein onnistunut enää, koska paino oli noussut ja lihakset huventuneet... Ei hyvä kombo ollenkaan!

En mitenkään ehdi vetää samanlaista treenitahtia kuin viime syksynä Miss Helsinki-kiertueen aikana, jolloin tein 4 salitreeniä, HIIT-treenin ja 3-7 tankotuntia per viikko. Lisäksi kävin tietenkin koirien kanssa kävelyillä.
Yritän silti käydä 2-4 kertaa salilla ja ainakin yhden tankotunnin viikossa, jotta toivottua tulosta alkaisi tulemaan!

Kropan lisäksi myös ihoni on kärsinyt liikkumattomuudesta ja siitä, etten ole ollut niin tarkka ruokavaliostani. En suinkaan ole porsastellut, mutta olen syönyt huoletta esim. riisiä ja perunaa, joita vältin vuosia. Jätin ne myös Miss Helsinki-ruokavaliosta ominpäin pois, sillä tiedän niiden vaikuttavan negatiivisesti PCOS-oireyhtymääni. Miss Helsinki-ruokavaliosta poikkesin aluksi sen verran, että otin joskus muutaman raakasuklaan ennen treenejä, koska en halunnut vetää keinotekoisia lisäravinnejuomia. Jätin suklaat kuitenkin pois puolivälissä, sillä PT ei katsonut sitä lainkaan hyvällä. Muuten pysyin ruokavaliossa, ja voin todella hyvin! Siksipä ajattelin ottaa silloiset Jari Sorsan laatimat ruokavaliot pohjaksi nyt, kun aloitan remonttini uudelleen.
Harkitsin vakavasti myös palkkaavani tuekseni PT:n, mutta katsellaan sitä tuonnempana...

Kuten kaikki jo tietävätkin, ihoni on ollut minulle iso murheen kryyni PCOS:ni takia. Lasereita on takana kahdeksan ja nyt ajattelin heittäytyä Riitan käsiin MedSpassa. Sushihimoni näkyy ihossani riisin ruokkimana PCO:na, johon kävinkin hakemassa ensiapua tänään. Riitta teki minulle voimakkaan happokuorinnan, jota täydensi ultraäänellä. Jatkamme hoitoja heti joulun jälkeen :)
Iho tuntui heti freesimmältä!
Riitta on ihanan rehellinen ja asiantunteva! Hän sanoo asiat suoraan, mutta ainakin itse pidän siitä piirteestä ihmisessä.
Hän pitää itsensä ajantasalla alalla tapahtuvista asioista ja ottaa yhteyttä asiantuntijoihin (esim ihotautilääkäriin), mikäli haluaa varmistua jostakin ennen hoitoja. Tällainen paneutuminen voittaa ainakin minun luottamukseni täysin! Enkä ole joutunut pettymään hänen käsissään.


Ihanaa joulunaikaa kaikille lukijoille, ja toiveikasta vuotta 2016!





Kohti parempaa minua.

Loppuun lainaus, jota käytän usein työni merkeissä: 

"When you do what you love with passion, success won't be far away."

1 kommentti: