Viivi Bäck

tiistai 29. joulukuuta 2015

Kutsu FitNet bloggariksi

It's over!!
Nimittäin joulu, ja sen houkutukset. Vähän teki tiukkaa kieltäytyä laatikoista (lähinnä kieltäydyin niiden hiilareiden takia, joista edellisessä postauksessa mainitsin), mutta ihmeen helposti se meni. Konvehdit ja muut kakut oli ällistyttävän helppoa kauraa, koska yleensä olen heikkona niiden edessä, ja mietin niitä vielä pitkään senkin jälkeenkin, kun olen jo houkutuksesta selvinnyt. Ehkä olen nyt onnistunut psyykkaamaan itseni niin huolellisesti, ettei houkutukset ole vaihtoehto? No joo, eipäs nuolaista ennen kuin tipahtaa... Vaikeita paikkoja tulee TAATUSTI vielä, ilman jouluakin!
 
It's on!!
Nimittäin treenit. Avasin projektini suunnitelmieni mukaan kotijumpalla heti, kun kotiuduin Helsingistä. Vedän hien pintaan katsellessa Jutan puolen vuoden superdieettejä, joita olen nauhoittanut boxille. Sitkutan stepperillä aina yhden jakson kerrallaan, käsipainosarjoilla tehostettuna. Askelia tulee n. 3000, kun pyydän Anttia kelaamaan mainoskatkot ohi.
Lisäksi olen aloittanut leukojen metsästyksen leuanvetotangollamme.
Antista on selkeästi kuoriutunut PT-ainesta entiseen verrattuna. Ehkä psyykkaukseni on tehonnut häneenkin? Mistä se ikinä tuleekaan, niin se on erittäin tervetullutta, sillä aikaisemmin en ole juuri saanut apua treeneihini.
 
Tänään puolestaan avasin myös salitreenit! Varkaudessa on 4 kuntosalia (ellei tänne ole tullut tietämättäni enempää?), joista kaksi jyrää laadullaan. Yhtä näistä (uusinta) en ole tosin testannut, joten kolmaskin saattaa olla hyvin laadukas?
Sain viime kuussa Timanttisilla shoppaillessani kolmen ilmaiskäynnin vierailukortin, joululahjakortin, ostoksien yhteydessä toiselle hyväksi toteamistani kuntosaleista, joka sattuikin sopivasti näille välipäiville käytettäväksi.
 
>Tähän väliin pakko mainita (tiedän, että jotakuta kiinnostaa ;) ), että kävin ostamassa Lumoava-sarjan Kaisla-riipuksen, sen isomman, koska olen saanut joku vuosi synttärilahjaksi Antilta Kaisla-sarjan rannekorun, niin nyt on mätsäävä riipus myös sille. Tässä yhteydessä sain ko. salilahjakortin.<
 
Noniin ja takaisin asiaan....
Helsinkiin palaan heti vuoden vaihduttua, jolloin aloitan salitreenit myös siellä.
Haaveilin paluusta Forever Töölöön, sillä pidin kovasti käydä siellä sen puolivuotisen, vuosi sitten. Minulla on kuitenkin kaverilta saatuja ilmaiskäyntejä maaliskuulle saakka eräälle toiselle salille, joten käytän ne ainakin ensin pois. Sitä paitsi minulla on sen ketjun saleja parikin ihan kulman takana! :) Salille lähtemisen helppous on luxusta, mikä varmasti vaikuttaa myös motivaation säilymiseen! Vuosi sitten asuin Helsingin Oulunkylässä, joten salimatka oli vähän vaivalloisempi - yhden bussin varassa. En voi tarpeeksi iloita nykyisestä Omppuhotelliasumuksestani <3
 
Sitten otsikon ohjaamaan aiheeseen, nimeltä FitNet.fi.
Minut pyydettiin bloggaamaan sinne, mutta harkitsen asiaa vielä. Sivusto on nimensä mukaan sporttipainotteinen, joten se sopisi kyllä tähän tilanteeseeni, kun juuri olen aloittanut metsästää itseäni takaisin.
Kirjoitteluni luonnollisestikin siirtyisi valtaosin sinne, ja siellä en ehkä koe pystyväni kirjoittamaan niin 'vapaasti' kuin täällä, ilman minkäänlaisia raameja, joten pyörittelen tätä mietintämyssyssäni edelleen. Toki voin kirjoitella tänne siinä sivussa silloin tällöin, etenkin, jos jollain on jotain aihetoiveita. Jokin siinä kuitenkin kiehtoo. Saas nähdä, I'll let you know ;)
 
 
Toivottavasti kaikki ehti rentoutumaan jouluna.
Ja se yhdessäolo, mistä muistutin? :)
 
 
Mukavaa vuoden vaihdetta kaikille!
Olkaahan varovaisia rakettejen kanssa!
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti