Viivi Bäck

perjantai 9. tammikuuta 2015

Loppuhuipennus


Joululomalla sain viimein talent-osuuteni kasaan! Huh! :) 
Palasin Helsinkiin heti uudenvuoden jälkeen, suoraan bootcamp viikonloppuun! Viimeinen bootcamp ja kaikki peliin!


Sunnuntaina kroppa huusi hoosiannaa, mikä ei ollut yhtään hyvä yhdistelmä eka päivää vietettävän uuden ruokaohjelman kanssa... Kroppa huusi energiaa palautuakseen, eikä saanut syödä edes normaalia määrää. Olo oli todella huono. Minä, joka ei koskaan tunne nälkää, joutui nyt toden teolla ponnistelemaan, että pysyi ruokavaliossa. Tällä viimeistelyllä vedetään sitten loppuviikko, mutta nyt oli lupa relata loppuaika.

Maanantaina jouduttiin vielä vähän ponnistelemaan, koska kuvaukset oli TFW salilla ja tottahan toki he laittoi meidät tekemään heidän hurrikaanihaasteen cocovi-salissa. Ennen sitä meidät kuitenkin kuvattiin, eikä minun poseeraukseni ollut kevyimmästä päästä!



Valmiit kuvat tulivat julki jo heti seuraavana päivänä!




Otin pari päivää ihan relax ja psyykkasin itseäni finaalihaastikseen. 

Torstai meni kokonaan Apollossa, treenattiin finaalin show ja talentteja. Itse pääsin kokeilemaan talenttiani vasta illalla, kun tanko saapui paikalle.




No joo. Niin kiva kun olikin seurata toisten upeita talentteja, niin tunteja oli monta. Selfietä on about kymmenen!

Tänään on finaalipäivä ja meikit alkaa olla kaikilla valmiit. Hiukset puolitiessä, mutta ne tehdään loppuun vasta lähempänä iltaa. 
Eniten jännitän haastattelua, vaikka myös talent-osuus jännittää. Onneksi stagetanko ei heilukaan niin pahasti kuin pelkäsin!

Odottavainen fiilis! TODAY IS THE DAY!!! ✨











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti