Viivi Bäck

perjantai 24. huhtikuuta 2015

Mikä musta tulee isona?

Havahduin tässä taannoin, kun minulta kysyttiin jälleen, mikä minusta tulee isona.
Mietin hetken, ja vastasin, etten tiedä.
Samaan aikaan minulle tuli paniikki, että hitsit, mullahan _pitäis_ olla selkeä suunnitelma, mitä kohti tähdätä ja tehdä töitä sen eteen - kun taas toisaalta mietin, että miksi pitäisi tietää, kun on tyytyväinen just näin ja elämä on kokoajan tarjonnut jotain uutta haastetta.
 
Teen siis paljon töitä *** eteen. En tiedä, mitä SE on, mutta pääasia, että teen :P
Ainakin, kun kalenteria katsoo, niin ei paljoa enempää pystyisi tekemään.
 

Reilu kuukausi on mennyt kokopäiväisesti The Body Shopilla, viikkoihin on mahtunut keikkoja, olen aloittanut kurssin lukiolla ja järjestänyt aikaa parisuhteelle.
Koulunkin olen hoitanut jo pakettiin, mutten tahdo vielä valmistua!
Jo toinen ammatti, mutta sekään ei riitä.
 

 
Pari viikkoa sitten kuopattiin Audi After Ski kiertue tältä kaudelta. Viimeinen keikka oli muista poiketen vain yksipäiväinen, ja Turussa. Turun yössä olikin yllättävän paljon tuttuja! :) Meno oli niin kova, että kilpailuja ei saatu pidettyä, mutta pääasia, että jengillä oli hauskaa!
Viime viikonloppu meni turpa turvoksissa, sillä jouduin perjantaina viisaudenhampaani kanssa kirurgin käsittelyyn. Turvotusta edelleen havaittavissa :(
 


 
Tämä viikko oli viimeinen työssäoppimisviikko kosmetiikkaneuvojan opinnoissani. Olisin halutessani valmis kosmetologi/kosmetiikkaneuvoja, mutta tahdon käydä vielä kylpylähoitojen kurssin syksyllä, ennen kuin otan paperit vastaan! Mikäs sen mukavampaa, kuin saada itsekin rentouttavia kylpylähoitoja opiskelun ohessa? ;)
 ...toki sillä varauksella, jos sattuisi tulemaan joku mullistava mahdollisuus, jota opinnot varjostaisi.
 
Tällä viikolla kävin viemässä todistuksiani Haaga-Heliaan ja kutsu tradenomin myyntipuolen pääsykokeisiin on kuulemma tulossa. Hain myös estenomi koulutukseen, mutten ole kovin innoissani koulun sijainnista (Vantaa). Nämä kaksi avaisivat varmasti paremmin ovia kosmetiikka-alalla niihin tehtäviin, joihin tahtoisin päästä, jos kosmetiikka-alalle jäisin. Alunperinhän lähdin kosmetologikouluun, jotta pystyisin palvelemaan asiakkaan paremmin parturi-kampaajantöiden ohella, mutta kuten jo aikaisemmin olen tiennyt, PR-työt ovat mieleeni. Huomaamattani mieleni kallistui enemmän kosmetiikkaneuvojan puolelle silmälläpitäen kouluttajan/konsultin tai esimiehen asemaa, ja löysinkin vuodenvaihteen jälkeen itseni opiskelemasta kosmetiikan lainsäädäntöjä, markkinointia ja raaka-ainetuntemusta.
 
Yksi koulutus mielessäni on pyörinyt jo vuosikaudet. Siinäkin sijainti on ratkaiseva tekijä, miksi en kouluun ole hakenut. Se, että se kestää vuosia, ei niinkään haittaisi, mutta Kuopio. Harkitsin kouluun hakemista 2010 asuessani vielä leppävirralla, mutta se jäi. Tällä hetkellähän tämä tarkoittaisi käytännössä sitä, että asuisin varkaudessa ja kävisin kuopiossa koulua. Not. Ravitsemusterapeutin ammatti jää siis pyörimään mieleeni edelleen.
 
Estenomin koulutus parantaisi parhaiten mahdollisuuksiani tähdätessä tehtäviin, joita olen kosmetiikka-alalla miettinyt, mutta toisaalta, en ole varma haluanko jäädä vain kosmetiikan pariin. Siksi myyntipuoli ylipäänsä, painoittumatta kosmetiikkaan, olisi varteenotettava vaihtoehto. En tiedä mitä sitten haluaisin myydä, kun pelkän kosmetiikan myynti ei tunnu riittävän. En ehkä kiinteistöjä, mutta autojen parissa olevat keikkani ovat kyllä mieleisiä!
Voisin hyvinkin kuvitella itseni työskentelemässä autojen parissa. Ainakin promopuoli on mun juttu :)
 
Siinäpä oiva aasinsilta tähän viikonloppuun, sillä missäs muualla olisinkaan nyt, kuin keikalla. Tämän viikonlopun keikka suuntautui Kuopioon, eli hyvin lähelle kotikuntaani. Antti tulikin moikkaamaan minua tänne kuopioon eilisiltana, kun en kotiin tänä viikonloppuna ehdi. Subaru on toimenkuvani ja olenkin päässyt perehtymään minulle entuudestaan vieraampaan automerkkiin. Miksi se sitten on jäänyt vieraammaksi? Ehkä siksi, että kaveripiirissäni autot ovat verrattain matalia, joka on niissä piireissä plussaa. Subarun jatkuva neliveto ja maavaran korkeus on taas ehtona ko. asiakaskunnalle: Miehet, joiden täytyy päästä kulkemaan vaativammassa maastossa. Esittelenkin nämä kolme päivää Foresteria, jollaisella itsekin huristelin Helsingistä torstai-iltana, sekä uutta Outbackia.
 

 
Työvaatteideni joukossa oli pieni Outback, jossa on mm. sama turvallisuusjärjestelmä, kuin oikeissakin autoissa. Se nimittäin ei törmää, vaan turvajärjestelmä pysäyttää auton ennen estettä. Hienoin pikkuauto, minkä olen koskaan omistanut!




Messut jatkuvat vielä kaksi päivää, tulkaahan moikkaa! :)




Subarukeikkoja minulla on tiedossa kesän mittaan muutamia, mm. Mikkelissä, joka myöskin hyvin lähellä kotia.

 
 
Seuraava päivitys tuleekin todennäköisesti Rodoksen auringosta! <3





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti