Viivi Bäck

perjantai 27. helmikuuta 2015

Fruktoosia, kevään ensisäteitä ja suuria suunnitelmia!

Aikaisemmin uhosin aloittavani ruokavalion, jossa hedelmiä karsitaan minimiin. En ikinä aloittanut! Ihmettelin paisunutta olemustani ja syytin kaikesta hedelmiä, joihin palattuani hyvä olo alkoi tökkiä. Bullshit. Ennenkin vedin hedelmiä kilotolkulla ja olo oli hyvä!

Sen sijaan pasmat sekoitti ehkä se, et olin pitkään vähemmillä hedelmillä. Proteiinipitoinen ruokavalio ilman hedelmiä teki olostani tukkoisen, ei niin freeshin. Siksi päätin kääntää kelkkani TÄYSIN suunnitelmani suhteen ja söinkin jonkin aikaa pelkkiä hedelmiä ja marjoja + lucumaa, raakakaakaota ja kookosmaitoa! Lohi liittyi pikkuhiljaa ruokavalioon mukaan.


Tässä viimeiset kaksi viikkoa (ja risat), sali jäi väliin laseroinnin takia. Ajattelin viimeviikonloppuna kokeilla peilin edessä, onko minulla enää mitään jäljellä. 
Kyllä siellä jotain oli ja lisäksi huomasin tankotunnilla jaksavani tehdä erästä lihasvoimaa vaativaa liikettä paremmin kuin koskaan! (En tosin ollut kokeillut sitä pitkään aikaan, joten pohjalla olevat salitreenit varmasti vaikuttavat myös).
 
Lempparipähkinäni, Parapähkinät jäi matkasta ihan vaan siksi, etten ehtinyt Karkkisille . Muualtakaan en ihan periaatteesta halua niitä ostaa, kun saisi maksaa moninkertaisen hinnan! Eikä ne kaikkialla ole edes niin puhtaita ja hyviä.
Parapähkinät syön aina dippaillen Kalaharin suolaan, tai puhdistamattomaan merisuolaan :) Himalajan- ja kaikki muut laatusuolat sopii myös vallan mainiosti! Vinkki: Pähkinää pitää ensin vähän imaista, että suola tarttuu sen pintaan!
PS. Karkkisille oli tullut taas vähän uutta täydennystä Superfood puolelle, kantsii käydä ostoksilla! NAM!
 
Mähän olen vetänyt aina hedelmiä ihan himona. Ystäväni kertoi vuoden vaihteessa minulle eräästä tyypistä, joka syö pelkkiä hedelmiä ja reippaat 3000kcal/vrk. Tää tyyppi on kirjoittanut aiheesta myös kirjan! Olen seuraillut häntä nyt jonkin aikaa instagramissa, ja syyllisyyden tunne hedelmä-ähkyämisestäni on menneen talven lumia! Enää en syynää fruktoosia, kuten tässä nyt välillä päästin itseni ajattelemaan... En myöskään laskeskele kaloreita, koska tulisi vaan paha mieli.
Tosin - itse en ole täysin vegaani, kuten hän, koska syön lohta kuin hullu puuroa. Pihvit ajattelin kuitenkin jättää taas vähemmälle, niin kuin tein ennenkin. En tiedä mikä lihavillitys mulla tässä välillä oikein oli ??
Anyway, mun täytyy perehtyä enemmän tohon hedelmädieettiin (tarkoittaa siis ruokavaliota, ei dieetti-dieettiä), ja jos saisin sen kirjan käsiini!! Mulla toimii, kun vedän hedelmiä apinan lailla - pysyn syntisistä mieliteoista loitolla!
 
Tänä viikonloppuna suunnittelin kokeilevani raakakakkua! Mansikkakakku olisi tähtäimessä, jonka reseptiin törmäsin jokin aika sitten.
Jos malttaisi jättää vähän maistiaisia ja viedä iskällekin, kun kerta meni täyttämään vuosia tällä viikolla!

Tämä viikonloppu ois tarkoitus ottaa aika iisisti, kun on vähissä tämä yhteinen aika. Kaksi seuraavaa viikonloppua meneekin juontokeikoilla, joten kotona ei ehdi käymään!
 Kesäkin alkaa hyvää vauhtia täyttymään bookauksista, ja innolla odotan työkeikkaa Amerikkaan - ensi viikolla selviää toteutuuko se vai ei!
 
Minua pyydettiin myös uuteen promofirmaan, johon tulee kauneuskilpailuissa menestyneitä, tarkoittaen sanavalmiita ja edustavia PR-henkilöitä. Tämä vielä harkinnassa, vaikka hyvältä kuulostaa ehdottomasti!
Pitää miettiä, allekirjoitanko sopimuksen  firman kanssa, vai perustanko mahdollisesti toiminimen lähitulevaisuudessa?



Ähäkutti!
Seison bussipysäkillä, jonkun jogurttimainoksen edessä. Vähän fiilistelyä sateen keskellä <3

Kevät, kevät! Love it!!
 
 
 
Ainiin!
Sovimme kauneuskeskus Medspan kanssa aloittavamme yhteistyön. Paljon kasvohoitoja siis tulossa!! Tarkoituksena jatkaa arpohoitoja/ihon uudistamista, kunhan viime laserista kuluu hieman aikaa. Antaa ihon hetken hengähtää, ja sitten aloitamme hoidot ko. kauneusklinikalla! Josko ne rajummat käsittelyt olisi jo ohi, ja saisimme tulosta muilla menetelmillä. Mesoterapiaa, kuorintoja ja kenties mesolankojakin tiedossa, joten stay tuned! ;)
 
 
Ihanaa kevättä <3

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti