Viivi Bäck

lauantai 7. helmikuuta 2015

Juontohommia

Maanantaina sain työpuhelun, jossa otin juontokeikan vastaan. Kyseessä Audi Quattro After Ski-kiertue, joka villitsi tänä viikonloppuna Tahkolla. Matkustin to-pe yönä bussilla Varkauteen, josta matka jatkui taas perjantaina omalla autolla Tahkolle. Minua odotti siisti huone neljällä vuodepaikalla, joten ei tule ahtaudesta pulaa! :D




Hotellihuoneeni oli vastapäätä illan duunipaikkaa, parempaa sijoitusta ei olisi voinut toivoa!
 

 
Bileet jylläsi PIAZZAssa, jossa järjestimme illan mittaan erilaisia pelejä mahtavine palkintoineen! Illan esiintyjä oli Joku Paikallinen Bändi, jolla oli kaksi huikeeta settiä vedettävänään; toinen klo 23, toinen 00:30.
Kyllä, Joku Paikallinen Bändi. Jotkut varmaan luulivat, etten muistanut bändin OIKEAA nimeä speekatessani heitä lavalle, koska ainakin minun on myönnettävä, etten ollut rekisteröinyt tätä hauskan nimen omaavaa yhtyettä aikaisemmin! Hyvin pojat veti, ja sai Tahkon juhlakansan joraamaan täysillä!
 
 Jaoimme illan aikana numeroituja passeja STROHin kaulanauhoissa, miehille sinisiä ja naisille oransseja. Jokaista numeroa oli yksi kumpaakin väriä, yhteensä 100, joten nopeat söivät hitaat ja loput jäivät ilman passeja - eli ilman mahdollisuutta kilpailun huikeisiin palkintoihin. Tehtävänä oli löytää sama numero vastakkaisen sukupuolen kaulasta, jolloin heillä oli mahdollisuus osallistua kilpailun viimeiseen vaiheeseen: Löytää minut. Pelin idea ei ollut kuitenkaan mikään "Ensitreffit Piazzassa", kunhan molemmat numerot olivat yhtä aikaa luonani noutamassa palkintoja H-hetkellä!

Hulahulavanne kilpailuun pääsi mukaan 3 nopeinta miestä ja -naista. Kaikilla oli 15sec. aikaa ja pyörityksien määrä ratkaisi. Minulla oli apunani ihana Nina, joka ohjasi kilpailijoita tanssilattialla minun juontaessani lavalla. Hulahula-kilpailun kaikki 6 osallistujaa palkittiin, voittajat saivat hiusten kiharruspuikon ja partakoneen!

Vedin keikan Moonbootseissa, sponssihupparissa ja After Ski quattro pipossa


Joku Paikallinen Bändi veti toisen settinsä viimeisiä biisejä, kun lähdin mikkini kanssa etsimään sopivaa paikkaa yökerhosta. Pysyttelin toki täysin nähtävissä ja baarin oleilualueella, mutta tarkoitukseni oli löytää jokin nurkka, josta minua ei heti nähdä. Löysin kuin löysinkin erään kulman, johon menin seisomaan tekemään juontoani. Kolme ensimmäistä toisensa löytänyttä paria, jotka minut löysi, palkittiin. Voittajille oli luvassa lumilauta ja 2. sekä 3. parille risteilylahjakortit, joten kuulutettuani H-hetken olevan käsillä, alkoi SÄPINÄ!
Paikkani oli mainio, sillä parit saattoivat kulkea ohitseni huomaamatta minua, vaikka seisoin rapuilla, enkä piilotellut missään kumarassa. Voittajien riemu oli mahtava, kun he näkivät minut ja ryntäsi paikalle!
Tunnelma oli huikea!



Homma oli osaltani ohi puoli kolmen maissa, jolloin pääsin nukkumaan. Aamulla kello soi tietenkin puoli tuntia ennen aamupalan alkamista, joten ehdin nukkua about 4 tuntia! MIKÄ AAMIAINEN!! Olen melko kriittinen hotelliaamupalabuffettejen kanssa, koska ne on mulle se juttu <3 Arvioin yleensä hedelmätarjontaa; sen valikoiman laajuutta ja tuoreutta, puuroa; kaurapuuroa vai neljän viljan puuroa (kaurapuuro voittaa) ja sen laatua (kaurapuuron oltava tietynlaista, koostumuksen saa vain pitkään hauduttamalla), onko lohta? Minkälaista lohta? Munakokkeli ei ole kuivaa. Marjoja? Lisäksi katson muita vaihtoehtoja, mitä en välttämättä itse edes söisi. Esim jugurttivalikoimaa ja siihen lisättäviä vaihtoehtoja, jälkiruokia, jne... Asteikollani Sokos hotelli Tahko veti ihan hyvin! Lisäksi tila oli avara ja viihtyisä ja valaistus oli sopiva, ei lainkaan kolkko, mihin joskus törmää. Pistin merkille, että saatavilla oli myös vaahtokarkkeja ja suklaasulaa, johon niitä pystyi dippaamaan!



Ainoa miinus oli vihreä tee valikoima, jota oli yhtä ainutta laatuaan. Plussaa kuitenkin siitä, että se oli luomua!

Olen aamulla kova syömään, joten kävin vielä santsaamassa hedelmiä ja puuroa lukuunottamatta koko satsin. Aamupalan jälkeen olikin hyvä tulla jatkamaan unia, ja päikkärit venyivätkin yli muutamaan tuntiin, mikä teki toki hyvää neljän tunnin yöunien lisäksi.

Näkymä huoneen ikkunasta! <3
Päikkäreiden jälkeen käväisin salilla ja nopean refresh tuokion jälkeen kävin päivällisellä PIAZZAssa ja katsomassa illan ohjelmat läpi Ninan kanssa, sekä sopimassa illan esiintyjän kanssa heidän toiveet aikataulun ja lavalle speekkauksen suhteen.

Tänään jälleen luvassa huikeat bileet, hauskoja kilpailuja ja mahtavia palkintoja! Tän illan esiintyjänä ihana Jannika B! Jos missasit bileet eilen illalla, be there tonight! ;)



 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti