Viivi Bäck

keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Alexander Wang, H&M

Eilen meillä oli huikee päivä iltalehden kuvauksissa! Ihan mielettömän mukavaa kokonaisuudessaan :) Mentiin kahdeksaksi kuvauspaikalle, josta n. puoli tuntia alkoi meikit ja hiusten laitot by Ann Mari ja ghd:n Nadja.
Vaatteet, kengät ja asusteet tuli H&M:ltä, torstaina myyntiin tulevaa Alexander Wang mallistoa, josta Martina katsoi jokaiselle tytölle kokonaisuuden.



Tadaa! That's my look! Hiuksiani on osa kiinni takaraivolla, siksi letti näyttää niin ohuelta ;)

Meillä oli piikki auki koko päivän rakennuksen Fazerin kahvilaan, jossa oli tarjolla ihania smoothieita ja hedelmäpikareita, hedelmiä,  teetä ja kahvia. Nam! Saimme siellä myös buffet lounaan kuvausten päätteeksi.



Kesken kuvausten meistä muutama vapaana oleva tultiin hakemaan kepposeen, jossa oli tarkoitus hämmentää itse legendaa kesken haastattelun! Tiki Tikkanen oli yläkerrassa puimassa jääkiekkoa, kun meidän oli määrä pölähtää paikalle moikkaamaan häntä. Minä, Sania ja Cheyenne suostuimme joutilaina ollessamme ottamaan tehtävän hoitaaksemme:



Virallisten Alexander Wang kuvausten jälkeen meille oli järjestetty vielä leikkimielinen nyrkkeilymatsi biancaneven microsporttiasuissa! Oli ihan hitokseen mukavaa! :D


Minä #7 ja Oona #8 ♡
Oonalla on sama kuosi näissä  biancaneveissä kuin minulla #babstract !


Nyrkkeilymatsien jälkeen irroiteltiin vähän musiikin tahdissa ;) I found myself jamming in front of the video! :D Videon näet alla olevasta linkistä:




Eiliset kuvat julkaistiin tänään iltalehti.fi sivustolla.




Nyrkkeilyvideot ovat vielä julkistamatta, mutta niistä lisää kunhan saan linkin käsiini! ;)

Tänään saimme myös uudet ruokavaliot. Thank god sain säilyttää ihanan aamupalani ♥ 
Nyt sitten alettava noudattaa sitä niin kirjaimellisesti kuin vain suinkin pystyy. Katsellaan tuloksia tuonnempana..

Ensi viikolla meitä kutsuu LEVI, hullu Poro, moottorikelkat ja kaikki muu mukava! 


Stay tuned! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti