Viivi Bäck

sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Kotikissa, ensilumi ja isänpäivä

Tulin Varkauteen jo keskiviikkoiltana. Torstaiaamuna ystäväni, Salla, tuli meille aamukahville ja huolsin hänen ripsipidennyksensä. Itse siis teen niitä, mutten voisi kuvitella ottavani sellaisia itse :) Onneksi minulla on suhteellisen pitkät ripset luonnostaan, niin ei tarvitse edes harkita. Sallan kyydillä kävin hakemassa auton Antin työpaikalta, koska oma Vivaroni on huollossa. Kävin hoitamassa pari asiaa ja tulin kotiin laittamaan ruokaa. Iskän kihlattu, Johanna tuli käymään kulmahuollossa - sokeroitiin ja värjättiin.



Ensilumi oli satanut. Hugo rakastaa lunta, minä en... Nyt oli kuitenkin sopivan vähän lunta ja todella lämmin ilma, joten jopa mulle passasi ulkoilma.

Perjantaina Antti lähti vain aamupäiväksi töihin ja otti loppupäivän vapaata. Lähdettiin käymään Ikeassa samalla, kun olin menossa Kuopioon tankotunnille. Lähdettiin hakemaan verhoja, mutta löydettiinkin kaipaamamme päytälevy! (Entisestä meni pinta pilalle, mutta halusin säästää jalat uuteen.)
Tankotunti oli vähän takkuinen kipeän nilkkani takia. Aivan turvonnut ja kipeä ;/

Illalla Vain Elämää päätösjakso ja kynttilöitä ♥

Lauantaina meidän oli tarkoitus lähteä käymään salilla ja uimassa, mutta laitettiinkin kämppää kuntoon ja tehtiin hyvää ruokaa. Antilla tosin meni puoli päivää asioilla, mutta sainpahan viimeinkin kirjoitettua lupaamani tekstin laserhoidoistani:



Illalla käytiin hohtokeilaamassa iskän ja Johannan kanssa. Kynnet piti taas viilata suht lyhyeksi tämän takia, Auts :D Mut oli mukavaa pitkästä aikaa! Worth of it.


Varkauden keilahalli






Sunnuntaina oli tarkoitus yrittää uudelleen sali+uimahallisuunnitelmaa, mutta päätettiin sitten laittaa koti täysin valmiiksi, ennenkuin meille tulisi vieraita. 


Puolen päivän jälkeen äippä miesystävänsä kanssa, mukanaan ukki ja mummo, tulivat käymään ja katsomaan uutta asuntoamme.


Ukki tietenkin töpötteli suoraan poikien huoneeseen rapsuttelemaan niitä :D
Yritin varoitella ukkia, että sohvalla saattaa olla kuolaa, mutta se ei haitannut, vaan matka jatkui päättäväisesti sohvalle saakka. Rudi tietenkin sylihauvana meni heti syliin istumaan.

*Jätskikakkua*

PS. Silläaikaa, kun kahviteltiin, meidän boxingvideo tupsahti julkisuuteen! Näet videon täältä: 


Tänään lähden takaisin Helsinkiin, josta suuntaammekin tyttöjen kansa ylihuomenna Leville! Saa nähdä miten mulle käy ton nilkkani kanssa.. Huomenna pitää yrittää päästä näyttämään sitä lääkäriin...

Tänä aamuna fiilistelin vaan kylpytakki päällä hyvästä musiikista ja pahvilaatikottomasta kodista <3



Pakkauslistassa Leviä varten oli valkoinen asu dinneriä varten. Oisko tää hyvä? 



Mulle tuli ihan joulufiilis, kun kynttilöiden valossa hiippailin valkoinen furri päällä ♡



Mulla on jo kynttelikkökin esillä. Joko saa alkaa fiilistelee joulua? ^_^


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti