Viivi Bäck

perjantai 3. lokakuuta 2014

Eka viikko Miss Helsinkiä

Nyt se sitten alkoi! Viikkoon on mahtunut paljon aikatauluja, sponsoreita ja mahtavia tyyppejä! On ollut ilo päästä tutustumaan etenkin tyttöihin, saanut monta uutta ystävää <3 Huippu lössi kasassa! :)
Homma lähti käyntiin viime torstain kuvauksista, joissa otettiin promokuvat finalistejen julkaisua varten,  sekä videopätkiä uudella HD kanavalla starttaavan realitysarjan alkutunnariin. Sarja kertoo Miss Helsinki 2015 kiertueesta, joten pojat tulee kulkemaan kiertueen mukana kameroineen :) Kuvaajana tietenkin Miss Helsinki-skaban virallinen kuvaaja, ihana Heli Roosmäe ♡


Keskiviikkona vietettiin prinsessapäivä koulutuksen merkeissä Meslewillä, Mannerheimintiellä. Meitä oli coutsaamassa alan ammattilaiset niin catwalkilla kuin kokonaisvaltaisesti olemuksenkin osalta. Kuvasimme taas vähän videopätkiä ja päivän päätteeksi saatiin sushia by Hanko Sushi! Yummy! <3 Kova kun olen syömään,  söin oman boxini lisäksi myös Rosannan ja Sanian jämät :D Enhän mä voinut antaa niitä roskiinkaan heittää. (Seli seli. Syöppö mikä syöppö...)
Päivä oli mukava, lukuunottamatta seiskaliven yllärihaastista. Päivä aloitettiin ns. "ennen kukon laulua", joten kaikilla oli aivot jumissa. Lisäksi haastattelija sanoi pitävänsä puhekoulutusta ja yks kaks alkoi heitellä pommeja! Kaikilla tytöillä jäi vähän hapan maku suuhun. Henkilökohtaisesti myös minulla meni vastaukset miten sattuu, so prepare to laugh! Mulla meni pasmat sekaisin jo heti kättelyssä,  kun kysyttiin ketkä kaksi suomalaista ovat voittaneet Miss Universum kilpailut. Kyllähän ne on joskus tullut otettua selville,  mutta what happened?? Noh, seuraava kysymys kuului; mihin puolueeseen Niinistö kuuluu? Crap. En muistanut kuin sen,  että se alkoi K:lla.. Kyllä nyt muistan lopun elämääni, että Sauli Niinistö kuuluu Kokoomukseen!! Vaikka olisihan mä voinut nokkelana tyttönä sanoa, että ei tällä hetkellä mihinkään. Vaan eipä tullut siinä hetkessä mieleen :) Tästä ei voi mennä kuin ylöspäin. 



Torstaina käytiin sovittamassa urheiluliivit Shock Absorberilla, Linnanväenpolulla, josta saatiin kassillinen sponssilahjoja liivien lisäksi! Ihan mahtavaa saada kunnon juoksuliivit, joilla voi hyppiä ja pomppia! Onhan mulla ollut aikeissa sellaiset ammattilaisen avustuksella hankkia, mutta enhän mä ole saanut aikaiseksi.. Mutta nyt sekin asia on korjattu! Huippua! <3

Perjantai olikin sitten hampaiden valkaisupäivä. Tehovalkaisut meille teki Gloss hammashoitopalvelut Snellmaninkadulla, jossa on ehkä mukavin hammashoitaja ikinä! Ottaa asiakkaan tuntemukset sydämellisesti huomioon ja tahtoo aidosti tehdä asiakkaan olon mukavaksi. Itse en malttanut olla syömättä mummolan omppuja, vaikka ohjeistus kuuluikin välttää happamia ruokia ja juomia pari päivää ennen valkaisua, joten valkaisu oli hieman kivulias vihlonnan takia. Yhdellä kymmenestä tuntuu vihlontaa valkaisun aikana, joten minä vedin sen tikun tästä kymmeniköstä! 8) Senkin kyllä kestää, ja toki voi ottaa buranaa varmuuden varalle ennen toimenpidettä!



Huomenna alkaa rääkki, eli koko viikonlopun kestävä Jari Sorsan Bootcamp! So excited and SO nervous! Kokoonnumme aikaisin aamulla Forever Töölön kuntosalilla, ja aloitamme Bootcampin kehonkoostumusmittauksilla! Monta tuntia hikoilua tiedossa, sisältäen kaikki kehon osat ja spinningiä. Fast on onneksi toimittanut meille paljon protskutuotteita ravitsemaan meitä rankan treenin lomassa! Love it!!

Ps. Mun budjetti ei ole sallinut hankkia läppäriä/tablettia/iPadia, tai tarpeeksi hienoa puhelinta, jotta saisin liitettyä kuvia kirjoituksiini kunnolla, tai hallitsisin muutenkaan kappalejakoja, joten tää saattaa olla melkoinen sienisalaatti. Toistaiseksi. Kuvia matkan varrelta löytyy kuitenkin mun instagramista (viivibck) ja facebookista !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti