Viivi Bäck

tiistai 14. lokakuuta 2014

Tallinna ja Svetlana Puzorjova

Rankka, mutta Mahtava viikonloppu takana! Lähdettiin lauantaiaamuna puolen päivän jälkeen satamasta kohti Tallinnaa. Perillä puolet tytöistä meni pelaamaan claustrophobiaa ja me toiset lähdettiin Martinan kanssa Kauneusmessuille. Kierreltiin ja ihmeteltiin, ja osa sai pidennyksiä ja kiharaa ghd:n pisteessä. Minä löysin IHANAN talvitakin, jonka jätin ostamatta (!!!!???!!?). Hintakin oli vain huimat 100€. Miksi oi miksi jätin sen sinne?


Toinen puolisko tuli myös messuille, kun pelit oli pelattu. Kokeilin peruukkia erässä pisteessä. Laitoin kuvan äidilleni, joka vastasi: "Kuka tuo on". Haha ;)



Messuilta lähdimme hotellille ja kirjauduttiin sisään City Hotelliin. Sain roommatekseni ihanan Oonan ♡

Lähdettiin illalla vielä käymään tyttöjen kanssa syömässä. Ah. Best time of life! Täytyis päästä useammin tyttöjen kanssa ulos. Meillä on kyllä NIIN paras porukka kasassa!



Meillä oli myös mahdollisuus lähteä yöelämään Teatterille, mutta kaikki tytöt skippasi clubin. Osa harkitsi lähtevänsä, mutta jätti kuotenkin väliväliin. Olihan meillä kuvaukset tiedossa seuraavana päivänä! 

Aamupalan jälkeen lähdettiin toiselle hotellille,  upeaan Swiss hotelliin, jossa meitä odottikin jo itse Svetlana ja meikkaajat, mm. taitava Riitta Vaara! Pääsinpä tapaamaan Suomen huippua uranaista, Kaisa Liskiä! Myös Suomen huippumallista tuttu kuvaaja, Sakari, oli paikalla.



Kuvaukset olivat upeissa puitteissa, Gloriassa. Kuvausten jälkeen toinen puolisko pääsi kokeilemaan claustrophobiaa. Aika jännä, etten sanoisi! Vaatii aivotyöskentelyä ;)



Päivän päätteeksi käytiin vielä syömässä ja kipitettiin satamaan. Yksi meistä jäi kuitenkin Tallinnaan realitykuvaajiemme kanssa. Palasi vasta tänään, tiistaina, uusin rinnoin! Tästä lisää kiertueestamme kertovassa realitysarjassa.

Viikonloppu oli kokonaisuudessaan aivan ihana ja ainutlaatuinen kokemus,  vaikkakin rankka. Ja mitä kaikkea mahtavaa meillä onkaan vielä edessä! Ensi viikonloppuna ollaankin sitten I love me messuilla Selättimen puitteissa :)

Be there! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti