Viivi Bäck

tiistai 7. lokakuuta 2014

HIIT ja raakaa arvostelua

Bootcampin toisena päivänä aloitimme aamun HIIT-treenillä, joka sisälsi kahvakuulaa, stepperiä, Selätin liikkeitä upouusilla sponssilahaksi saamillamme silverin värisillä selättimillä (kiitos selätin ♡) ja muuta rankkaa. HUH! Oli muuten hikistä ja sai koetella rajojaan. Tiukkaa teki, mutta jaksoin kuin jaksoinkin treenin loppuun ilman omia taukoja. Se pitäisi kuulemma kerran viikkoon vetää. Hyi kamala :D
Sunnuntain Bootcamp oli hieman lyhyempi kuin lauantaina, joten varsinaista lounastaukoa ei pidetty. Eväillä ja Fast-herkuilla porskutettiin :)
Kävimme läpi loput saliohjelman liikkeet ja testattiin niitä kierros. Poltteli mukavasti lihaksissa! Jouduimme supistamaan treeniä, jotta ehdittiin käydä läpi luennon loppuosa, joka jäi edellisenä päivänä kesken. 


Maanantaina meillä olikin sitten finalistiten julkistamistilaisuus Apollo Street Barissa. Meidät meikattiin ja hiukset laitettiin jälleen ammattilaisten toimesta,  emmekä saa vaikuttaa siihen, miltä näytämme. Itse en tykkää yhtään, jos hiukseni kiharretaan käkkärälle tai poskipunaa on kevyttä sipaisua enempää. Molemmat kuuluivat taas päivän lookiin ja ovat äärimmillään promokuvissamme. Olen itse tehnyt jonkin verran kuvauksia ja tiedän,  että niillä mennään,  mitä mallille laitetaan,  koska olet vain työvälineenä siihen,  mitä halutaan kuvilla saavuttaa, joten en yleensä heittäydy hankalaksi ja ala valittaa siitä miltä näytän, vaikka se ei miellyttäisi itseäni lainkaan. Missikisoissa sama periaate koituu AINA jonkun kohtaloksi,  koska sama meikki ja hiustyyli ei vain sovi kaikille, tai ole muuten vaan häntä itseään. Jos kaikille tehtäisiin look, joka sopii parhaiten juuri hänelle ja korostaa parhaita piirteitä, ei iltasanomien anonyymikommentoijat ehkä tuomitsisi meitä ihmisinä sen mukaan, onko meillä "liikaa" meikkiä tai näytämme täti Monicoilta.
Henkilökohtaisesti itse sain paljon positiivista arvostelua iltalehden kommenteissa, koska olin siinä luonnollinen. Johtuen siitä,  että meikkasin aamulla itse, enkä laittanut hiuksiani lainkaan! Rehellisesti sanottuna suosisin promokuvissa mieluummin vastaherännyttä lookia, naturelleina. Se olisi meitä itseämme parhaimmillaan,  eikä stylistien taidonnäyte.



Meikkaus ja hiustenlaitto alkoi klo 11 Apollossa. Saimme kaksiosaiset mekot by SaijaKStyling ja koruja Iberolta ♡



Show alkoi alusvaatekierroksella, jota seurasi iltapukukierros Meslewin puvuissa. Malli oli semifinaaleista tuttu,  mutta värit olivat nyt pastellin vihreää ja turkoosia, punaisen ja oranssin sijaan. 
Viimeisellä kierroksella tulimme finaaliriviin SaijaK:n asuissa.

Fiilis oli ihan hyvä koko illan,  kovaa päänsärkyäni lukuun ottamatta. Ainut, mitä jännitin, oli 2 kokoa liian pienet rintaliivit, joissa luomuineni yritin pysyä piilossa. Tapahtuma oli lehdistölle avoin ja kamerat kyllä räpsyi sen mukaisesti. Esiinnyimme tasanteella, jolloin kuvakulma on luonnollisesti alakantista. Oiva lisäbonus anonyymeille arvostelijoille 8)



Vaan onpa meistä saatu ihan hauskaakin materiaalia rakennettua :D Joku vitsiniekka on päässyt vielä leikkaamaan klipit :P Päivän naurut saat alla olevasta linkistä. 

1 kommentti: