Viivi Bäck

tiistai 21. lokakuuta 2014

#I love me 2014

Tän viikon piti olla syyslomaviikko, mutta mulla painoi näyttötutkinnot päälle koko viikon. Oli näyttötyö kasvohoidon-, vartalonhoidon- sekä käsi- ja jalkahoidon osalta. Arvosanoin K3 :) Jes!


Perjantaina meillä oli aamiainen lasipalatsim Ibero Boutiquessa, jossa tutustuttiin iberon markkinointiporukkaan ja saatiin asiantuntijoilta paljon tietoa koruista ja niiden käytöstä. Tutustuttiin laajasti iberon korumaailmaan, joka oli kuin olikin mielettömän upea! ♡ 
Saimme myös pussukalliset aarteita mukaan :)

Arjen lomassa ollaan tyttöjen kanssa yritetty saada meille laaditut salitreenit tehtyä, ja ollaankin jo aika tuttu näky forever töölön hikivirrassa!
Sanian kanssa taisin kerran joutua jumppapallo rääkkejä tehdessä jonkin uuden tv-ohjelman taustalle, jossa Viki Rosti oli kuvausten tähtenä tekemässä ohjattua treeniä.

Viikonloppu meni I love me messuilla, jossa meillä oli esittelyt kahdesti päivässä, selättimen lavalla. Saimme jälleen ihanat treenihousut, Selättimen logoilla! Tietenkin jälleen Biancaneven käsialaa ♥




Pari tyttöä puuttui lauantaina (Sania #5 & Oona #8).
Sunnuntaina vedettiin jälleen kahdeksalla tytöllä (Oona #8 & Cheyenne #4).

Tuli maisteltua moneen kertaan kaikkea herkkua, mitä messuilla oli tarjolla. Proteiinipatukoita ja smoothieita, raakasuklaata ja spelttipuuroa..

Ym ym ym...



Saimme personal trainer Jari Sorsalta sponsoripipot ♡ love it! #fitdiamonds Rakastan tuota logoa! 



Kaikki tytöt puulaatikossa ♡ I'm the king of the top! ;) Hassut. Love those girls!!


#I love you

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti