Viivi Bäck

lauantai 4. lokakuuta 2014

Ensimmäinen Bootcamp 1/2

Tänään se alkoi - Nimittäin TREENIT! Ihan huippua! Vaikkakin vähän hirvitti, ja hirvittää edelleen :D Ei meinaan ollu mitään kevyttä huttua. Ihana kun kerrankin joku kertoo, miten liikkeet oikeasti tehdään ja toden totta, tuntuu ihan eri svääreissä, kun liike on puhdas. 


Voi vitsi,  että en voi olla ylistämättä kunnon urheiluliivejä!



Mähän en ole ollut ikinä mikään sali-ihminen. Ostanut sen yhden 10 kerran kortin vuodessa ja siitä on AINA jäänyt viimeinen kerta käyttämättä. Kuten meille valmennuksessa tänään sanottiin, minunkin salikäynnit on ollut pelkkää suorittamista. En tietenkään ole senkään puolesta voinut liikkeisiin kunnolla keskittyä, kun en ole tiennyt miten ne kuuluu oikea oppisesti tehdä! Vaan kylläpä nyt kelpaa lähteä ohjelman kanssa salille rehkimään ;) Enkä voi enää jaksamisen mukaan sarjojakaan muunnella, kun ohjelma kertoo toistot. Tulee ehkä pari välikuolemaa, ennenkuin kroppa tottuu ohjelmaan.



Saatiin myös aivan ihanat sponssitakit biancanevelta,  joihin on printattu Miss Helsinki skaban sponsorit: Biancaneve, Diamond Clinic,  Fit Diamonds, ghd, kynnet.com ja selässä Miss Helsinki logo <3
Eikä siinä vielä kaikki! Biancanevelta saimme myös aivan sairaan mageet housut,  jumppa trikoot ja topin, sekä micro shortsit ja -topin.
Lisäksi Fast tuotteita oli riittämiin, proteiinijuomista patukoihin ja urheilujuoma-, shock- ja proteiinijauheisiin. NAM!

Lounastauko vähän lyheni, kun aikataulut venyi inbody-mittauksissa, mutta ehdittiin hyvin käydä läheisessä kahvilassa lounaalla. Löytyipä sieltä mun lempparia, lohisalaattia ♡



Inbody-mittaus oli todella,  TODELLA mielenkiintoinen! NIIN siistiä nähdä noin tarkasti,  miten keho koostuu. Itsellänikin on kehonkoostumusmittausvaaka, mutta ei sillä saa läheskään noin laajasti tietää kaikkea. Mittaukset tullaan uusimaan jokaisella Bootcampilla, joita siis tulee olemaan neljä. Tokalle en valitettavasti pääse, kun olen reissussa Cyproksella :/ Saan kuitenkin läksyjä mukaan reissulle :)

Käytiin perusteellisesti läpi kaikki liikkeet, mitä ohjelma sisältää. Melkein kaikki. Huomenna saadaan lisää! Huomenna mm. Selätin treenit,  joissa päästään kokeilemaan upouusia selättimiä, jotka saimme tänään <3



Tämän päivän päätti spinning-tunti, jossa irtosi viimeiset hiet ja meikit kasvoilta. Tänään tuli kyllä nautittua ehkä vähän liikaa Fastin herkkuja, mutta ei se mitään, onpahan tankattu huomistakin treeniä varten. 

Huomenna jatkuu! UGH!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti